Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Royal Madness, part 9...


Torrt och fint igår, +2 grader. Optimala förhållanden mao!
Nu sitter moven hyfsat stabilt, kruxet är uthålligheten. Fasen va' många moves det är!

Dela:

9 kommentarer :

Sto-Jan sa...

Vadå inget snack?
Ni är ju extremt snacksaliga jämfört med Crimp tex...

Anonym sa...

Det ska vara "Inga snacks", dvs chips och salta pinnar.

Peter Erhard sa...

Hm, om jag inte bäddat in det i bildfilen skulle jag orka ändra till något mer uppmuntrande... Grundtanken var iallafall att "vi skriver inga textinlägg". Hoppas vårt fokus på hellre-än-bra foto och ambitionen att fota och klättra alla problem på västkusten kan underhålla iallafall.

:)

Anonym sa...

Förresten väldigt uppmuntrande att inte ens minusgrader, kolmörker och rörelseoskärpa kan hindra vår starke redaktör från att underhålla i den annars så bistra årstiden.

/p

Sto-Jan sa...

Jo tack,

Det är mycket uppskattat.

Anonym sa...

Som man brukar säga, 23e gången gillt. Kämpa på!

P-O sa...

Skulle man kunna få lite mer beta till Royal Madness? :) Jag klarar från början och hit: http://bp3.blogger.com/_zojBrgGb7cc/RvBFqpC_GQI/AAAAAAAAAKs/weFr3kx3ENQ/s1600-h/IMG_7414XX.jpg
, och härifrån (ungefär) till slutet: http://bp0.blogger.com/_zojBrgGb7cc/R18QmS1m1VI/AAAAAAAAAQQ/-y_YTZi8Z-A/s1600-h/IMG_0107XX.jpg
, men jag lyckas inte göra biten däremellan. Jag kan flytta händerna till rätt position med fötterna kvar på startgreppen men då är det svårt att flytta fötterna, eftersom man är så utsträckt och drabbas av pendel.
Vore tacksam för tips!

Förresten, vilket är det alternativa fotsteget till vänster som det talas om?

Peter Erhard sa...

Det alternativa steget är bamsehyllan ute till vänster, vilken tydligen ska göra skillnaden mellan soft och hård för sin grad.

Till betan: du kan slippa pendeln genom att göra tidernas monstersprajs mellan startflaket och listerna nere till vänster men det är svårt. Annars tror jag högerfoten ska upp i hålet, högerhanden slappas in på rampen och sen pendel till vänster med fötterna. Ser ut som ticken ute till vänster är fel, tror inte man använder de greppen. Tompa har bättre koll men han är på permission från internet.

P-O sa...

Tack för tipsen! Jag har provat att flytta ut vänsterfoten till den lilla listen, med högerfoten kvar på startgreppet, men precis som du säger så är det ganska svårt.