Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Symplegma, 7B, Utby


Kanonproblem bland knoppar och höstlöv!
Rekommenderas verkligen.
Svårfunna sekvenser och förmodligen ett av de svåraste att onsighta i sin grad.
Garanti vid nästa besök.

Dela:

14 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Jag är också imponerad! Vem kunde ana att Utby hade såna dunderproblem mitt i knopphelvetet?

Anonym sa...

Gjorde ni inte facet till vänster???

John A sa...

Vadå för garanti vid nästa besök?

Peter Erhard sa...

Jag gjorde facet, Tompa och Bull tyckte att den var för hög. Ganska fint men lite trist att man liksom bara etablerade och tog kanten, hade tänkt mig några desperata slabb-fotflytt :(

Jag startade från stenen, det kanske är fusk?

Sven sa...

Hmm vad menar du med att bara "tog kanten"? Det är väl ett halv hårt move till en trasig microlist och upp med fötter högt, avlåsning därifrån vidare till kanten eller? Just att låsa av på den trasiga listen kändes tokhårt!

tompa sa...

Peter gjorde Pappadagar så tokenkelt att jag inte iddes ta på mig skorna och försöka själv. Nog för att grabben kan klättra slabbar men det såg ut som 4+.
Fast kanske var det stenstarten som gjorde att ett eventuellt startmovescrux missades?

John-> Symplegmagaranti så klart. Vad betyder problemnamnet förresten?

Anonym sa...

Jag tog en supercrimp med vh, reste mig till nå skravel med hh och flyttade fot. Det kändes som det var långt kvar till topps men så insåg jag att det bara var att ta kanten med vh och säla över - synd på utebliven skräck!

Gatanti : [gaa-rang-thii] Att agera borgenär för ett förutspått inträffande. "Jag lämnar garanti nästa gång" - Jag kommer skicka problemet vid nästa tillfälle. Uttrycket härrör från goa göbbar i Götet vid årtiondet innan sekelskiftet. I sin ursprungliga betydelse leder dess rötter dock tillbaks till den germanska språkstammen. Konsultera ditt lokala bibliotek för ännu mer information.

Anonym sa...

gatanti?

John A sa...

Symplegma:

http://gomad-ch.blogspot.com/2005/10/symplegma.html

tompa sa...

Ha ha ha, ja det var en go' gistoria bakom det problemnamnet, ett problem som just vuxit ytterligare en dimension.
Jag antar att du hade 2 spottare när du sate det John...?

John A sa...

Spottare och spottare - det var i vart fall två killar där när jag gjorde den. En fotade och den andre vet jag inte riktigt vad han gjorde. Det är möjligt att det han företog sig kan kallas att spotta.

Bummel sa...

En fin dag var det i alla fall! Nästa gång smäller det. Flapparna börjar läka också! Efter nyår ska det nypas!!!

Anonym sa...

John är en projekttjuv!

Tompa sa...

Där satt den.
Easy-Peacy!