Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Expressionism

Dela:

3 kommentarer :

Petter sa...

HAHA! Leffe ser ut att nypa i för kung och fosterland. För övrigt tror jag fortfarande inte på att odjuret i mitten är samma snubbe som husdjuret här:
http://climbingpics.blogspot.com/2007/12/climbingpics-avsljar.html

kan omöjligt vara sant.

Anonym sa...

Vem är hulken i mitten?
För övrigt skall ni vara mycket försiktiga med att publicera liknande bilder, jag skall tala med min advokat om möjligheterna till att få en rejäl ekonomiskt kompensation för detta. Om ni dock kontrar med att lägga upp bilder på advokaten själv kan jag dock dra tillbaka min stämnningsansökan.

Peter Erhard sa...

Du kan få procent alla pengar vi tjänat på klättringen kanske?

Det är väl nåt slumpat Åmålsfetto i mitten.