Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Anyone up for coconut oil 7A+, Lillesjö


Mangan gör den sällsynt fina Anyone up for coconut oil, ett problem som pricksäkert sammanfattar klättringen på västkusten: knaster under huden, ändlös slabbmantling och fot i armhålan. Även graden känns Göteborsk men en delikat touch av sandpåse. Släng in en vass knopp så kan alla liknande problem i malas ner i en stor kvarn och detta bevaras som ett unikt kulturminne.

Och nej, jag är inte alls sur för att jag fick däng.

Dela:

4 kommentarer :

Cassius sa...

Känns ganska ogöteborsk enligt mig. "Stort grepp till slopers" brukar heta "små nypare till ännu mindre". Tycker också den håller graden men P Schön tyckte den var obarmligt soft när han sälade sig upp på land. Sådeså!

Peter Erhard sa...

Ja det är sant att greppen är trevligare än brukligt och eftersom jag inte gjort den ska jag egentligen inte babbla om graden. Klassiskt är det hursomhelst!

Den oseriöse klättraren sa...

Ser verkligen trevligt ut!

Den oseriöse klättraren sa...

Underbar beskrivning av problemet! Jag borde känna mig avskräckt men det låter lockande.