Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Inte illa pinkat av en Trähäst 7B, Bohuslän

John var starkare tidigare på dagen, trähästen gav alla stryk. Fina move men grott-traverser känns mer Utby än Bohuslän.

Dela:

4 kommentarer :

tompa sa...

jag gillar verkligen det här problemet. Det där med "sökt linje" och "traversskit" har aldrig stört mig. Bra landning och utsökta moves! 2-movescrux som skickas nästa gång.
Rekommenderas!!

Anonym sa...

Måste också krypa till korset inför linjedomaren och erkänna att jag länge hade någon sorts besatthet av att göra problemet. Riktigt bra klättring! Mitt tips för att få ticka är att noga känna efter var man vill hålla slopern inför cruxet, man skall hålla längre bort än vad man tror, och att invänta bra stick.
/Kalle

tomas sa...

Slopern, vad menar du Kalle?
Jovisst, det är ett stort sluttande grepp för vänsterhanden, men givetvis löses det movet bäst med en rejält hög crimp mitt på den sluttande ytan! :-) Jag kan helt enkelt inte hålla i nåt i openhand. Tycker faktiskt att movet Till slopercrimpen är svårare, pendlar liksom ut med kroppen och hittar inget bra sätt att hålla emot (typ tåhook el nåt).Här får du gärna ösa på med beta!

Anonym sa...

När jag skickar till slopern (som du tragiskt nog crimpar)har jag hö hand i en rätt kass crimp, vä hand på slopejuggen, hö häl där john ser ut att ha den på bilden, vä fot i luften. Efter det skicket flyttar jag med hö hand till den sloper som tidigare hölls med vänstern. Lås av, sträck dig lite semidynamiskt till den goda crimpen, sen bör du vara hemma.