Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Snövit ss, Projekt, Utby

Garantin var lämnad och John hade Snövit i asken men missade att knyta till.
John var dock snabb att påpeka att han aldrig lämnade garanti, utan enbart lovade att det skulle skickas...en formulering som av Svea rikes lag tydligen bedöms som mildare.

En het diskussion om FA's spårade ur och ledde osökt in på relativt nyinstiftade DO (via en svårtolkad koppling...), varvid Peter menade att alla som inte diskrimineras också diskrimineras eftersom DO särbehandlar dem som särbehandlas.

Klättring må vara en primitiv sport, men är en potent grogrund för djupa/grunda/komplicerade/banala tankar och diskussioner. Om man under senaste fem åren antecknat alla bisarra/intressanta/världsomvälvande ämnen som behandlats bland karbiner och madrasser hade resten av mänskligheten häpnat inför den kreativitet & kraft som dväljs bland blocken.

Dela:

1 kommentarer :

Anonym sa...

Vita högskoleutbildade 30åriga män i övre medelklassen må vara en privilgerad minoritet på många sätt men något stöd från DO kan man knappast räkna med. Diskriminering!

Skämt åsido, debatten gällde ju den "öppna listan" för grupper som upplever sig diskriminerade (fula och överviktiga är först ut att adderas). Det var just lagom opassande att påpeka det paradoxala i att diskrimineras genom att inte få stöd för att man diskrimineras av diskrimineringsombudsmannen.


/Ej ännu diskriminerad