Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Red Sox, Projekt, Ulorna

Intrikat startcrux på tunn linje, små crimpers, pissiga fotsteg och svintungt att etablera... därefter balansig nagelklättring till vad som troligtvis blir en sjuuukt spektakulär avslutning!

Dela:

5 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Halt, vertikalt, småkrimpar. Inget värt att åka upp för men slutet lär som sagt bli fint.

Geir Arne Bore sa...

Hei
Fine bilder i en fin blogg. Har lagt den inn på rss-feeden og får fyrt opp drømmene hver gang. Jeg har en stuga på andre siden av fjorden, og har klatret mye på Ulorna. Men bulderne kjenner jeg for dårlig, og ser at med nå tre barn så blir det nok litt mer buldring når vi tar båten over. Vet du om det er noen fører for bulderne? Det går alltids uten, men det kan være greit å vite hvor andre har prøvd seg.

Anonym sa...

Hej, tack för de varma orden! Låter flott med stuga på andra sidan, säg till om det är grillfest nångång :)

Jag har sett ett embryo till en förare sammansatt av någon Göteborgare. Den har dock inte publicerats, varför vet jag inte. Förr pratades det ju om någon slags fågelproblematik på repväggarna men det lär ju knappast gälla bouldringen.

Hursomhelst, föraren innehåller endast en bråkdel av allt som gjorts på Ulorna. För att få ordning på det krävs nog att man lägger upp en grovhuggen översikt och ber folk rapportera in allt de känner till innan man kan få något i tryck. Om ingen kliver fram och förklarar varför det skulle vara olämpligt att göra en förare kanske jag skulle börja rita på det?

/Peter

Geir Arne Bore sa...

Stuga er bra, særlig med tre barn. Vi er der hele juli blant annet, og har båt, så vi kommer gjerne over hvis vi ser noen padder. Fugleskydd har det vært snakk om på sjøveggen, men der er det foreløpig bare jeg som går nye ruter uansett og jeg lar være å gjøre det før i juli. Resten er helt OK ifølge fugletitterekspert Jappe Pålsgård. Det blir nok en jobb med fører, på samme måte som med Häller - hvor vi også har buldret i diverse år. Hadde vært fint å møttes en dag for å få litt buldremotivasjon blant steinene - til nå har rissene vært for fristende.

Peter Erhard sa...

Ja absolut! Vi försöker komma upp på helgerna men det är lite si och så med det nu i värmen.