Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

30åriga kriget 7c+ Viks Kile

Mantlingskrux på en pumpled, vafalls? Makalöst fin klättring, obegripligt att man inte gått på den tidigare. Tack för lånet av slingorna.

Dela:

2 kommentarer :

sydde sa...

Varsågod... höll jag på att säga. Var nära att jag fått lämna mina slingor som jag hängt upp där förra veckan. Skulle dit o "skicka av den" i torsdags efter att ha hängt upp kvällen före- Tyvärr kommer ju monsterregnet tillbaka och hela skiten var... lite fuktig. Efter lite doggning i god alpin stil fick jag ändå ner allt, men lämnade en skitkarbin i sista bulten.

Håller med om att den är sjuukt fin. Var till stor del den som drog mig till västkusten, men tji fick man alltså =(

Fin bild.

/F från öst.

t sa...

Äh, man behöver ju inte lämna nån karbin för att rensa Den leden.
Bara att "klippa, hoppa, boinga" och reversera från första bulten..
Trevligt med lite susare, om än frivilliga.
Pålstek rekommenderas vid hög luftfuktighet.