Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Nytt projekt, Boxvik, Orust

Det inbjudande facet 100 kuperade meter vänster om Buddah...
Svintungt pressmove i starten, långt skick i sidled halvvägs upp (bilden) och en urtoppning så tunn och hög att det viskades om "topprep" och "knyta in sig" inför kommande session. Tilläggas bör att det viskades på amerikanska.

Eftersom GBG med omnejd tydligen saknar hårda boulders är det väl bara för starka svennar från andra delar av landet att komma hit och skicka sittstarten på detta projekt. Ok grepp och en uppenbar linje. Bör kvala in runt 8B, eller nåt...

Dela:

4 kommentarer :

Bruno sa...

Egentligen är det inte vi svennar som tycker att det är ett problem. Det är ju 8a.nu AB som har uttryckt ett visst bekymmer över att det inte finns några hårda problem på Västkusten.

Vi här i öst har fullt upp med att försöka komma upp på våra hårda problem. Men, visst skulle det vara kul med några hårda spektakulära områden och linjer att drömma sig bort till.

Redan nu har jag ett projekt där borta någonstans i skogarna runt gbg och jag ser verkligen fram emot att kolla av blocken på Orust nästa gång jag är nere.

Anonym sa...

Du är välkommen!

/t

Peter Erhard sa...

Kolla in Tompas flotta utgrävning! Kan användas som bunker i krigstider.

Anonym sa...

Utgrävning kanske man kan kalla det.
Personligen tycker jag att det som uppenbarades är en klockren sittstart. Tillför 4-5 knallhårda moves, utan att vara krystad eller med mark-dab-fara.
Visst, den håller säkert den ofattbara svenska graden 10-, och oddsen att lilla moi skickar den är inte särskilt stor. Anledningen till min frenetiska utgrävning är således uteslutande altruistisk, jag grävde för att någon stark jävel ska få ha lite kul någon gång i framtiden.
Men, eftersom "den som gräver en grop åt andra ofta själv får ticka problemet" så utesluter jag inte ett mirakel.

t