Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Utby, semestermåndag i snöfall.

Polska förhållanden i Utby igår, äntligen är klättersäsongen här!
Trots minst 10 förfrågningar blev det till att dra ut själv. Bohusplanerna förbyttes därmed mot hemmaplan och ett gäng problem som jag aldrig testat förut.
"Den nödvändiga minuten för herr Cyklop", undrar vad som inspirerade Någon till det namnet...?
Inte särskilt kul problem, men med isbildning i greppen (aldrig använda brännare för att torka grepp när det fortfarande snöar!!!) blev det hyfsat hårt att skicka.

Gårdagen bjöd på en angenäm överrasknig i form av Smurfgift (dessa namn...), en relativt oansenlig linje i plan 7 som troligtvis inte ser alltför mkt trafik (kanske pga den föga uppmuntrande passningen i Boulderguiden?). Skitkul problem är det iaf, och alla måste därmed sticka dit och prova.

Och så utlyser jag härmed en Betabelöning. Den som lägger upp ett klipp på tuben där Sarsaparil beklättras får en present.
Kände att jag I TEORIN var nära lösningen igår; hyfsad 3-fingerlayback/pinch i sprickan för västern och låg 1-fingerscrimp (konglomerat-tumme på!!) på facet för högern, aviga fötter till vänster, lååångt skick till svindålig knopp med högern och ytterligare Despo-Dyno till bra grepp.
I PRAKTIKEN lyckades jag etablera, men inte mer än så.

Till sist, sloprarna (slopersen?) på Dub var rena skridskobanan, men fick iaf upp tick-hungern och ser framemot en session på dena linje.

Dela:

3 kommentarer :

M&M sa...

Precis !
nu är äntligen säsongen igång ...
men varför svarar dom inte när vi ringer?
/ M

Peter Erhard sa...

Ska man inte ta ett undercling halvvägs till himlen, resa sig och vara hemma? Jag kanske blandar ihop, är motståndare till hela den delen av Utby.

M, det är bara att ringa på dörren direkt! Eller ska vi komma och hälsa på i ert fina ställverk?

Anonym sa...

Smurfgift = undercling i himlen
Sarsaparil = spricka/dyno/crrrimp

T