Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Näcken, 7A-B, Almenäs

Peter "pro-Mullet" på underskattade Näcken. Visst, lite för nära marken men ändå fina flytt och suverän stenkvalle. Helt klart värt att lägga lite hud på.

Dela:

6 kommentarer :

Anonym sa...

lowballtraverser är ju fina

Tomas sa...

Gäsp.

Carlos sa...

Jag har inget emot låga problem men det är klart att en snygg bild gör saker och ting än mer inbjudandet. Grym bild!

Peter Erhard sa...

Jag gillar också bilden, även om jag gör min patenterade ap-grimars.

Faktum är att problemet egentligen inte är så lågt som det ser ut på bilden, det ligger en stor sten i landningen (den som ser ut som marken) men man landar utanför den. Själva skadepotentialen borde alltså vara hög nog för den testosteronstinnaste av tangentbordskritiker. Alla vinner!

Carlos, har du kollat in Almenäs än? Säsongen är snart slut ;)

Carlos sa...

Nä, jag pratade med Scholin innan hösten men sedan gjorde jag en paus för att kurera en skada. Nu har jag precis gjort comeback i plaslokalerna och det börjar locka att komma ut igen. Kanske dags att slakta alla problem under 5a...

Carlos sa...

Kan tillägga att jag har tuggat fradga varenda dag med klar väder (och en hel del fuktiga dagar med) sedan slutet av oktober. Brännaren och paddorna har kastat förebrående blickar sedan dess.