Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Hammas 7A, Djupviken, ÅlandTompa kör på den mycket fina "Hamas" i Djupviken. Detta är bara ett av MÅÅNGA fina problem som Åland har att erbjuda. Observera hans mycket korrekta greppteknik med vänsterhanden.

Dela:

8 kommentarer :

Anonym sa...

Perfekt skärpedjup, synd att EXIF-datan är raderad :(

/p

Anonym sa...

Ja, när man har 3 meter skärpedjup så blir det så här.... ;-) Även om spottarna troligen skulle missa om vänstern ploppat!! Kanske stått med Tompas mössa i handen i bästa fall.
/L

Tompa sa...

"Kör på"?? Bummel, du menar väl "krossar"?
För om jag inte minns fel så avgick jag med segern.
Riktigt bra bild! (räcker med att säga det, behövs inte ordbajsas med EXIF och sånt... Men ni kan väl berätta vad det är ändå?)

Bummel sa...

F´låt! Menade krossade! Exif= Teknisk bakgrundsinfo om bilden men eftersom denna är tagen på den gamla, hederliga diafilmstiden så finns ingen sån. Men jag kan tänka mig att jag plåtat med 28-70/2.8-zoom (70mm) på bländare 5.6? Kanske?

Peter Erhard sa...

Oj, historiens vingslag alltså. Tompa, det kan vara intressant att läsa andras kamerainställningar för att kolla vad de använde för hus och objektiv, men framförallt för att se brännvidd/bländare. Även ISO kan vara intressant om det är en mörk bild eller om det verkar vara något annat fuffens på gång. Ett käckt plugin som låter dig kolla direkt i webbläsaren är FxIF https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5673

Tompa på bilden har förstås koll på prioriteringarna:
1 - sänd
2 - foto
3 - spot

Spottarna utgår förstås från det alltför sällan citerade djungelordspråket "hellre kana knottrig slabb än känna spottarns dabb"

Anonym sa...

Ett mycket väl formulerat ordspråk!!

I Rumänien säger man tydligen:
Hellre riskera krossad kota
än höra folk över dabben knota.

Anonym sa...

Hello, I think the name of this route is "Hammas" as a tooth. At least I have thought so :)

tompa sa...

Ok, tack!