Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Dubbelareten 7A, Lyse.MYCKET AVIGT problem som ingen av oss luskade ut, fastän det sas att det klättrats av någon av de två herrarna som var med. Men naturen runt var ju fin i alla fall...

Dela:

9 kommentarer :

Anonym sa...

Är det dubbelareten?
/ Pappan i soffan

B sa...

Kom inte ihåg va den hette... 7a tror ja den var.

Peter Erhard sa...

Nu har jag ändrat. Och alla har gjort den utom du Bummel ;)

tomas sa...

Ja va fasen, den är ju uppnypt och i säcken sedan länge!!
Sen minns jag tyvärr att ingen av oss komupp nu i somras (varmaste dagen och rödvinsdunk i skallarna...) så på boxningsmanér kan man väl påstå att Dubbelareten är regerande mästare.

Bummel sa...

Vänta lite här nu... Vilka va med när ni nöp upp den? Finns det några fler vittnen mer än Peter o Tompa som har sett detta?!? Annars börjar jag fundera på om det finns en viss konspiration här. INGEN av de två herrarna visste betan utan det var mest spekulationer ;-) Jag tro´t när jag ser´t!

Tompa sa...

Jag går i god för att Peter kom upp.

Anonym sa...

Detta problem är lika lätt klättrat året runt pga superfin friktion/skrovelhet så man blir ju lite misstänksam......fast jag själv har toppat ut problem och trott att jag EJ gjort dessa tidigare, men sedan visat sig att jag redan gjort dessa för några år sedan!! Fast detta känns mkt (h)ärligare.....;-)
/S

Peter Erhard sa...

Då kan du ju ticka den som old-sight* och få fler poäng! Jag har för mig att man ska vara några decimeter till höger med hela kroppen för att kunna ta sig upp.*Begreppet old-sight© är en Climbingpics media group innovation.

Anonym sa...

krimp långt ute på vänsterväggen och hög högerhäl så ska ni se att även ni kan klara den.

/crimp media group