Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

High voltage 7C+, Utby


Walker gör superlinjen High voltage i Utby.

Dela:

8 kommentarer :

Daniel Olausson sa...

Detta gäller ett helt annat problem men anyway - Hur är landningen på Team Manwhore. Klarar man sig ensam och med två pads????


/DO

Anonym sa...

Nja, det skulle jag inte rekommendera. Kolla bilden på http://1.bp.blogspot.com/_xHKlosWOkJY/SKc299vgp6I/AAAAAAAAArE/-NpUxaCnAsc/s1600-h/1psDSC02463.jpg

Man startar sittandes på ganska vassa stenar, inget man vill sätta svansen på utan matta. Flytten är inte så svåra men det är fullt möjligt att åka av. Under det långa skicket behöver man helt klart en matta på blocket till höger, den har en obehaglig kant. Det är ganska långt ner om man sedan faller till vänster om blocket med svensk-paden så där vill man ha både spot och en eller två pads (det är rejält överhängande och man kan falla både tidigt och sent). Efter det kommer urtoppningen - här kan man visserligen fly upp till höger men toppar man ut rakt bakåt från starten är man både högt upp och utanför alla paddorna, så då bör man ha nån som skyfflar om. Sammanfattningsvis - Team Manwhore är ett av de sämre problemen att köra själv på.

Lura med en polare och dra ut 3-4 pads så kan ni även göra den superfina Velvet hammer-areten mot ängen! (bilder här: http://kearneyjourney.blogspot.com/2008/08/orust-and-utby.html)

/Peter

Daniel Olausson sa...

Hehe... låter inte som någon höjdare att köra på då. Synd, den ser svinball ut.

Tack för hjälpen, hör gärna av er om ni ska dit...


/DO

Anonym sa...

Jag kan absolut tänka mig att åka dit igen, det finns två fina branta projekt på samma sten som TMW. Jag måste också rekommendera The velvet hammer som åtminstonde jag tycker är ännu bättre!

http://gbo.crimp.se/problem.php?oid=91&pid=1331&sid=0

/Peter

Daniel Olausson sa...

Ok, men e inte VelvetH ganska hög. Är landningen på projekten lika kass, hur hårda kan dom tänkas vara...


/DO

Anonym sa...

Jo den är rätt hög men det är platt under. Landningen på projekten är bättre än TMW. Det finns även några halvdassiga slabbar som vi borstade (halvt om halvt) utan att göra på samma sten, går inte att missa. 100 meter bort finns några lättare problem som man kan köra med en pad utan spot.

/Peter

Anonym sa...

...och jag vet inte hur svåra projekten är. Det finns grepp!

.p

Anonym sa...

Hehe... Så kanske är värt en tur för att få se problemen och ev. prova projekten då...


THANX
/DO