Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

High voltage 7C+, Utby

Walker repeterar den ultrasnygga High voltage i Utby.

Dela:

5 kommentarer :

Anonym sa...

Yo yo yo
Alla moven gjorda nu , kommer ner snart igen , får man låna en padda eller två ?
/m

tompa sa...

Selvföelig!
Jag är med och sparrar när du kör pådennästa gång!!

Och pads finns i massor...

Anonym sa...

Finns det någon idé att köra på något som kanske bara är 7A som högst??

tomas sa...

Vet inte hur Peter resonerar känner jag honom rätt resonerar han precis som mig:
Jag klättrar allt som är fint oavsett grad; 5+, 6B, W3... det kvittar.

Bara jag får ta i och crimpa skiten ur fingrarna är jag nöjd.

Anonym sa...

Är ovanstående menat som ett klagomål på att vi visar bilder på för svåra problem? Isåfall kan jag lugna med att vi kommer jobba på betydligt lägre grader framöver. Vi har bara varit upptagna med att pressa ur den sista säsongskylan.

Är ovanstående menat som en paralell till debatten på GBO om HV-varianternas vara- eller ickevara, tillika oro över varianter i allmänhets förmodade bidrag till gradhets? Isåfall har jag redan lagt för mycket energi på att svara vänligt.


/Peter
som inte testat problemet i fråga ännu