Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Vita lögner 7C+/Gorilla-Sengångare, Jonsered

Tomas stöter på svårigheter. Vita lögner är ett av Göteborgs snyggaste problem som uppenbaligen känns olika svårt för olika personer. Kanske en uppgradering till 7B är en rimlig medelväg? Eller vet alla redan att 7A+ inte är att lita på?

Dela:

12 kommentarer :

Anonym sa...

Håller med, den är hård! Själv kan jag inte göra första flyttet dynamiskt och då är det skitsvårt. Tror jag gjort fler försök på den än på något annat problem innan jag kom upp. Otroligt fin sten, Henke lär ha scoutat närområdet, men vem vet, det kanske finns fler pärlor?
/Kalle

Anonym sa...

Alla problem är olika svåra för olika personer därav kluriga gradfunderingar. Själv tycker jag att den är snäppet hårdare än Voodoo därav 7A-7A+ Men lättare än typ La cle´ i Bas Cuvier som väger in på 6C+!! som oxå den är teknisk.......
Mvh / Larsa

Anonym sa...

Fontan är ju facit.
Vita lögner borde mao ner till 6C.

Anonym sa...

Lämna gradförslag på gbo:
http://gbo.crimp.se/problem.php?sid=0&pid=4&oid=4

och kolla beta:
http://kearneyjourney.blogspot.com/search?q=vita+l%C3%B6gner

/FJ

tompa sa...

7B.
Kanske lättare om man escapar vänster i mantlingen (som i filmen det länkas till ovan...).

Anonym sa...

FJ gör som man bör i filmen. Vet ej hur man annars skall toppa ut....om man inte nu lever i eliminationsvärlden; )!! Man reser sig upp på vänster heelhook och å sen står man ju där, tjoho.
/ Larsa

Peter Erhard sa...

Mina 5 ören: Fredrik, Henrik mfl frontar. Kolla bilden på Tompa ovan - han och jag tweakar in högerbenet vilket omöjliggör dynamiskt skick ut höger. Jag fick inte till frontningen och var tvungen att göra en lång och smärtsam sträckning, uff.

Lättaste vägen gäller ju, men om många inte kan göra på det sättet bör kanske det återspeglas i graden.

Oj, jag blir helt matt av dessa frågor. Tur att jag gått över till den internationella Peter-universal-skalan som tekniskt sett är uppbyggd som den franska. Skillnaden är att den inte tar hänsyn till vad andra jag tycker.

Bummel sa...

Frågan är vilken djurgrad denna får Peter? Gorilla-Sengångare?

Anonym sa...

Vet en hel drös som har tweakat/laybackat detta fina send utan för den delen fundera på graden. Har själv gjort den båda vägarna, fast jag är lika kass på båda sätten!! Det är bara å logga den airbag alá Climbingpic........
En av stans 5✩ problem i kombination av teknik/styrka.
/ Larsa

Anonym sa...

Gorilla/Sengångare är taget.

/Peter

Anonym sa...

Det går att göra den statiskt med frontning också, den är dock riktigt svår!

Peter Erhard sa...

Uppenbarigen 7C+.