Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Klister

Bilden är tagen på spökklippan, problemet har klättrats utan det limmade greppet. Det blev inte svårare. Snart har jag sett tillräckligt för en gissa-hantverkaren-bildserie.

Dela:

2 kommentarer :

Anonym sa...

Stenen var lös när vi hittade problemet engång i tiden. Wobblade. Sen kleta vi dit skiten. Korkat. För mycket dåliga ideér från Kjuge på den tiden.

Limtuberna slängdes och efteråt knackades allt löst bort eller fick sitta kvar.
Har hittat chippade grepp själv (som på problemet Supermullet - Utsikten...etc) efter det och har spytt galla över de som gör sånt.

Skall jag förvänta mig en lynchmobb ledd av dig nu Peter? Vet inte riktigt vad du är ute efter!?


Ponta

Peter Erhard sa...

Pontus - förlåt, jag skulle varit tydligare. Jag är inte alls intresserad av vem som gjort vad, när eller varför. Anledningen att jag lade upp bilden var inte alls att du eller någon annan skulle vara tvungen att skämmas över gamla synder. Jag tror inte att någon är speciellt irriterad på dig personligen för detta (iallafall inte jag).

Anledningen är att jag fortfarande hittar nylimmade grepp där man minst förväntar sig det, trots all debatt de senaste åren. Att visa bilder på gamla limningar gör förhoppningsvis att folk tänker efter en gång extra innan de fixar till sina nyborstade problem.

Spökklippan är helt OK, vi gjorde en hel drös problem och hade kul. Jag menade inte alls att såga stället.