Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Slopiga areten, Sivik.Peter försöker ta sig upp för någon arete utan namn. Fredrik hånar.

Dela:

8 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Typiskt Fredrik!

Anonym sa...

Ja vet. O vems är borsten som han håller i???

B

Peter Erhard sa...

Min Lapis! Men jag har snott tillbaks den nu. Han knöt ihop den med en toapappersrulle för att alla skulle tro att det var hans.

Anonym sa...

Fy fan! Den förra borsten Peter och Petter snodde fick jag tillbaks efter ett år, nedsliten till bara skaftet. De våga inte ens ge tillbaks den utan smög ner den i botten på min ryggsäck.

Jag köpte den nya fina lila Lapisborsten på bilden för 79 kr på fjollan, har kvitto kvar. Ristade in mitt fulla namn och personnummer, målade den randig med mörklila färg, allt för att pricksen inte skulle få tag på även denna. Men ack. Och så vågar ni skryta om det på internets.

Detta är skotten i sarajevo.

Peter Erhard sa...

Det var olyckligt att du inte blev glad av den fina borsten som vi återbördade till dig.

Desto mer uppmuntrande är det att jag skrattar varje gång jag tänker på det, för att inte tala om det när du själv tar upp det, ha ha ha ha.

Bruno sa...

79 kronor för en tandborste?
Vilka påslag de kör med på Fjällsport. Om inte minnet är helt uppfuckat så stod det 60 på prislappen på K2 så sent som igår.

60 är fortfarande en rip-off. Hade det funnits mer pengar inom klättring hade det bara varit en tidsfråga innan någon skickat över en borste till Kina och beställt 1 miljon kopior.

Anonym sa...

http://www.mcsweeneys.net/links/dreamjobs/dreamjobs1.html

Anonym sa...

Tja Jon! Det är bara att köpa på K2 tills dem kommer på att de använder sig av förrförra årets prislista=) Eller så är dem helt enkelt så snälla att dem säljer dem utan vinst.

Vi som är kapitalismens högborg kör rek.pris från Granitbiten, inget speciellt Fjällsportpåslag. Men jag ska fundera på det där med Kina så vi iallafall kan ha en ordentlig marginalförstärkare i butiken=)

/Padde