Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Hand of Death ss, 7C, Mellby

A.k.a Kaiser Såsett...
Fransson chockar de närvarande med att wobbla sig uppför denna testpiece efter förvånansvärt få försök. I sann ödmjuk anda hostar han även ur sig ett partiskt* gradförslag, men se sånt sandbageri tas det inte hänsyn till här.

Visst, starten är Låg... men om man kan leva med det är det i mitt tycke ett fint problem.
*förslag som avges hängandes i slutjuggen, där eufori & adrenalin grumlar omdömet

Dela:

3 kommentarer :

poa sa...

Någon som kan delge en pedagogisk beta på det här problemet? Är det dyno med hh kvar på startgreppet som gäller? Inga mellangrepp? Fötterna?

tompa sa...

Tror att orginalbetan är; vh upp till crimp på rampen, hh kvar på startgrepp, matcha in hf på knasigt steg långt ner (ovanför startsteget för vf) och vf ut vänster upp i taket på fricke, sen hoo till slopern. Jag hade inte så svårt att nå slopern, däremot jävligt tungt att häva pendeln (kass vh).
Martin gick först upp med vh, klev sen upp med vf till friktionssteg på rampen ca 20 cm vänster om vh, därefter hh till ok crimp på rampen ca 50 cm höger om vh. Därefter kan man antingen gå igen med hh till slopern, eller med vh till pinchen.
Det är mao samma grepp men med ett bra mellangrepp som är svårt att ta pga avig fotbeta.

t sa...

Oj, Poa jag skrev visst lite otydligt på Fransson betan...men du lär upptäcka det om du följer instruktionerna slaviskt...
Nä'rå, det höga "friktionssteget på rampen" är givetvis 20 cm tv om vh's STARTGREPP, inte greppet vh går till i förstamovet.
Så, nu är det garanti på dig.