Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Ölbacken, projekt, Majorna.I väntan på bättre stick testar Peter de nya paddorna.

Dela:

12 kommentarer :

Ola sa...

Vad köpte ni för paddor? Och var? Jag är på jakt att köpa ny men har inte bestämt vilken än.

Bummel sa...

Chillaz: http://www.chillaz.com/html/html_ordner/access/chrashpad/product_access_crash.html#

Ola sa...

Känns den bra?

Anonym sa...

FYI... Paddan finns att känna på, på klätterlabbet!
/Ricardo

Peter Erhard sa...

Med risk att låta partisk (med hänsyn till loggan i högerspalten), chillaspaddan är sjukt bra att falla på eftersom den har ett uppblåsbart skikt i mitten. Nackdelen skulle vara att den är stor att släpa på.

På bilden har vi två hårt uppblåsta chillazpads bredvid varandra och en utsliten mondo ovanpå för att mjuka upp. Funkade hur bra som helst, jag har åkt från toppen mer än tio gånger och lever än.

Peter sa...

Snör på ett par Verde så behövs ingen padda

Ola sa...

Jag har en Mad Rock men den är så sablarns mjuk + att jag satte foten i skarven (där man viker) och tokstuka den i fontan i höstas. Så jag är egentligen lite sugen på att testa en såndär taco-padda. Typ Moon-paddorna? Men hur är det med skarven på chillaspaddan?

Peter Erhard sa...

Den är så fet att man inte tar sig igenom skarven. Moon-paddorna har jag inte testat men de verkar lätta och bra. Fast det där med tacokonstruktion har jag övergett efter BDs blåa paddor som drog sig tillbaks tilltacoformen när man var som högst upp. Hu så hemskt. Fast moonpaddorna kanske var vända åt andra hållet? Det vore ju smart isåfall.

Ola sa...

Huvvaligen. DET lät inge vidare.

Jag va med om att paddeländet blåste bort en gång. Tur att jag inte klättrade. Synd att jag fick den (bortblåsta paddan) rätt på munnen.

Ola sa...

Jag ska titta på en såndär organicpadda också. Vet du nått om dom?

Peter Erhard sa...

Walker kan hjälpa dig: http://kearneyjourney.blogspot.com/. Jag har en, den är bra. Kanske lite tung men dämpar bra. Skarven är inte snedskuren (som på metolius) men jag har inte tänkt på det när jag landat i den, tror den är styv nog.

Ola sa...

Har kontaktat Walker och ska träffa honom imorgon. Tack för all hjälp!