Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Crisp innan fukt.Krispig torsdagmorgon. -2 grader. Bra stick och ändå är den så svår den där Walk The Line. Vissa säger 7B i skogen och 7A+ på GBO. Jag säger 7B+ rätt av och då har jag inte gjort den än. Smygflytt med tricepspress och chansning mellan crimpar. Där efter en avig och lång dyno. Även om det låter negativt så är detta problem verkligen superfint.

Dela:

6 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Jag hänger med nästa gång, ska ändå gräva bort riset i landningen.

tomas sa...

Ta bort riset adderar ett kass flytt, typ 3+. Och att anstränga sig för att göra landningen sämre rimmar illa... Gör sitten i stället, den tillför lika lite av värde och är mig veterligen gjord.

Peter Erhard sa...

Du kunde ju inte ens göra 3+-flyttet ut på railen sist!

tomas sa...

Jodå, du förväxlar mig med dig. JAG tyckte det var pisselätt.

Anonym sa...

ho, ho, ho;)
/Padde

Peter Erhard sa...

Ta med en korv och grilla över riset!