Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Göteborgsspot del 1

Eftersom Göteborg lider av att vara Stockholms mindre syskon gillar vi som bor här att utmåla oss som ett lite tåligare folk. Jobbar du inte i hamnen får du iallafall se till att krama snusen med tungan eller sandpappra hål i dina svarta smala jeans för att smälta in. Inspirerade av Fjällsport presenterar vi stolt serien Göteborgsspot. Först ut är Kim som imiterar ett väderkvarn understödd av Petter som i första hand skyddar sin egen navel. Tomas klättrar Münsterland.

Dela:

7 kommentarer :

Anonym sa...

Hur ofta är ni ute och kör?

Peter Erhard sa...

Nu har ju Tompa fastnat i skidkarriären och Bummel gnetar ihop pengar i Norge men jag försöker komma ut en gång i veckan.

tompa sa...

Och nu när skidkarriären är över (för i år) så kör jag också ute nät tillfälle bjuds.

Peter Erhard sa...

Jag kommer påminna dig om det när du börjar valla i november.

Anonym sa...

O jag hämtar pad nästa vecka för att nypa upp allt som Oslo har att erbjuda!

B

lyckegard sa...

Jag skrattade högt åt det här inlägget :)

//Jonas

Detvarjagsomfrågade sa...

Bra, då slipper jag ha dåligt samvete för att jag bara har varit ute två gånger den här månaden. :)