Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Fontanutvandring bild 2. Rainbow Rocket-revansch!Petter hade, sista gången i Fontan, många bra försök på en av de coolaste dynos jag har sett. Den är morpho men jävligt ball. Jag tror oddsen är höga för att han får gjort den denna trip!

Dela:

5 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Hah, det var oväntat från Bummel. Kul!

Petter sa...

Vi får se hur det blir, men jag tror att det fortfarande finns lite sprätt kvar i benen. jag ger mig själv 34% chans. :)

Kim sa...

Du får se till att sänka de där oddsen Pjotr, lovar att försöka skrika upp dig.

t sa...

Snyggt B!
Men den har du väl grejat lite med va? Jag trodde du var sån purist att crop var tabu...
Jag kan riktigt se framför mig hur du, nästan skamset, drog ner persiennerna och tejpade för brevinkastet när du pysslade med Petter(-bilden)...

Anonym sa...

Kanske dragit i nåt reglage... hrmm... (och kanske använt Blurfilter i LR) men i övrigt har jag inte gjort så mycket. Förutom att den är svartvit. Och bilder är tagen i Kjuge eller sveriges fontan som vissa säkert säger.

B