Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Arkivfynd: Tvekan


(2012-03-31, Canon EF 17-40L, f4,5, 1/800s, ISO 100)

Ibland infinner sig den där känslan som gör att inte riktigt kan ge sig hän. Man kan ha sovit dåligt, sluntit med foten på första steget eller så kanske man känner på sig att spottarna inte riktigt är taggade och med. Oavsett orsak är det någonting irriterande i magen som viskar "Kom ihåg att du är dödlig". Ofta gör man då bäst i att göra som den rutinerade Anders Tväråna på Okänd slabb i Häller, avbryt försöket och se till att återvända en bättre dag.

Dela:

4 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Helt amazing problem. Värt att resa två gånger från Uppsala för.

Anonym sa...

Bra bild, trevlig text, irriterande "tick mark" precis runt kanten nere i högra hörnet. Sådana rester ifrån klättrande fåglar kan ibland vara tillåtet att maska bort.

Bra bild John

/mathias

t sa...

Visst kanske man gör bäst att backa om magen ropar NEEEJ, DU KAN DÖÖÖ... men samtidigt är det ju Exakt sådana press, när man trotsar magkänslan, som man minns. Och som i slutet av dagen är vad som diskuteras i bilen hemåt, oavsett om det resulterade i tick eller fall.
Så, Go For It!!

Tväris sa...

Roligt att få äran på Climbingpics. Till på köpet med den första klätterbilden på mig där tungan inte är ute ur munnen.
Fantastiskt problem, men ny resa till västkusten kan det bli först sedan jag fått chansen att visa en handfull amazing problem i Uppsalatrakten.