Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Östgötapärlor


(2012-10-28, Canon EF 17-40L, Canon EOS 7D, 1/500s, f5,6, ISO100)

När jag vaknade i mitt föräldrahem i Finspång på söndagen och såg att termometern visade -8 grader Celsius trodde jag inte så mycket på klätterplanerna jag dagen innan hade smidit med Johan "Flashman" Lundborg. I Kimstad, där jag hämtade Johan, var det dock bara - 5 grader. Och när Johan föreslog att vi skulle börja vid Kannstorpet, ett ensamt block i närheten av Knutby och Mauritzholm, som låg i solen visade det sig att det var perfekta klätterförhållanden - All systems go!.

Johan försöker här på Ektoplasma Low, vid Kannstorpet (hittas som ett underområde till Knutby på 27crags), utanför Linköping. Johan, nästa gång sitter den!

Dagen fortsatte sedan vid Mauritzholm där det bjöds på t-shirttemperatur, innan mina familjeförpliktelser tog vid alldeles för tidigt.

Ett stort tack till Johan som dels tog mig till de mest temperatursäkra ställena, visade de finaste problemen, hade valt en fotogenisk tröja dagen till ära och som därtill bjöd på varmt kaffe mellan pressen.

Dela:

0 kommentarer :