Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

En fråga om metod


[2013-04-06, Canon EOS 7D, Canon EF 17-40L, 1/125s, f5, ISO1000]

Bummel på ett annat av mina favoritproblem i Häller, Cuerpo de Hombre. Jag vågar nog till och med drista mig till att utnämna det till Hällers bästa hittills. Men vilken är egentligen den bästa metoden på toppen? Matcha och gå med höger till kanten? Farma? Eller kanske matcha och korsa med vänster till kanten? Jag vet hur jag gjorde - hur gjorde du?

Dela:

3 kommentarer :

Anonym sa...

Jag har försökt samtliga metoder med samtliga möjliga fotplaceringar, sammanlagt 64 olika varianter. Ingen är bra. Det kan iofs ha att göra med att jag är tjock och svag.
John: Om jag någon gång gör det kan du räkna med uppgraderingsförslag från mig.

/Kalle

John Vleugels Antonson sa...

@Kalle: Nu var det i och för sig alldeles för länge sedan vi sågs men att du skulle ha blivit tjock och svag anser jag helt uteslutet. Troligtvis är det så att du är av den bedrägliga mellanlängden för detta problem, dvs. varken tillräckligt kort eller tillräckligt lång för att det skall vara optimalt. Graden skall naturligtvis upp för de av mellanlängd! (Och slutligen, för att citera en gradsajt nära oss, modigt och ödmjukt av dig att föreslå en uppgradering din gamla nedgraderare ;-) ).

Anonym sa...

Nån som övervägt dubbeldunk till kanten?
Visst, jääävligt läskigt från den positionen... but no guts no glory.