Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Arkivet: Den (tillfälligt) förlorade sonen


Det var en sådan där magisk dag. När vi andra hade slitit, sovit en natt och sedan åter påbörjat tragglandet kom Peter ner till Kjugekull på blixtvisit och krossade allt motstånd. Samtliga problem han tog i sändes den där dagen. Jag vet att jag inte är ensam om att sakna denna lysande karl bland block, klippor och (inte minst) under greppbrädans fostrande lister. Kom snart tillbaka kära du!

Bilden visar starke Erhard crimpandes på Sonic i Kjugekull

Dela:

3 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Åh! Framtiden får utvisa.

Frida sa...

Och jag saknar att se bilder på honom!

Kim sa...

Jag ska se vad jag kan skrapa fram ur arkivet Fru Erhard. Om inte annat kanske det kan locka honom tillbaka.

För tillbaka ska han.