Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Småfåglar i Lackarebäck

Boulderklippan bakom Lackarebäcks reningsverk var verkligen något nytt, friskt och gött! Kim kör i på det fina problemet "Småfåglar". Området tycks inte finnas på GBO... Är det någon som har info om detta område eller är texterna på väggen kvarlämningar från 90-talets surfare?

Dela:

9 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Är det inte rapporterat är det bara att döpa om och claima FA. Grattis!

Anonym sa...

http://gbo.crimp.se/omraden.php?oid=158

/padde

Kim sa...

Den här gången kom ingen av oss upp, men det blir garanterat fler gånger. Superfina problem! Hade varit skoj att veta vilka som gjort det fina förarbetet och vad som är beklättrat.

Anonym sa...

Det bästa med Korridoren förutom att den varit hemlig är att det kan vara ganska svalt där sommartid. Vi, jag, Jacob med flera har klättrat där utan problem när det varit över 25 grader i stan. Blåser det blir det nästan som en vindtunnel. Accessproblem finns ej ännu men skulle kunna uppstå nu och då främst vid parkering så tänk efter. Många problem i 6-registret är gjorda vilket ju är kul om nu bara en guide ser dagens ljus. Mycket arbete främst från Jacobs sida är nedlagt på rensning men tyvärr är klippans karaktär sådan att det nog ganska fort med vattnets hjälp blir smutsigt igen. Vi är medvetna om att det klättras här förut men mig veterligen har marken aldrig beträtts av vare sig goofy eller regular tidigare. Men vi har spottat varg och Göran Greider vid vaddera ett tillfälle.
Bravo Kim du skickar den nästa gång.
/ Henrik Sennelöv

John Vleugels Antonson sa...

@Henrik: Har du lust att utveckla bisatsen "Det bästa med Korridoren förutom att den har varit hemlig..." jag är nämligen inte säker på att jag eller våra läsare förstår hur du menar?

Peter Erhard sa...

Varg och Göran Greider. Att vara ett med naturen.

Anonym sa...

Jag menar ur ett högst egoistiskt perspektiv har de för oss varit en fördel med att Klippan varit hemlig. Det har alltid varit våran intention att göra det bästa av fyndet och sedan presentera det så bra som möjligt för alla som är intresserade. Samtidigt har det varit ganska skönt att åka dit och slippa andra, slippa eventuella link-upps, hejaropp och i våra öron tråkiga namn. Det råder ingen brist på klätterställen i Göteborg det finns ingen lag på inrapportering. Vi har prioriterat att klättra och skapa och ja det har varit egoistiskt men det har varit roligt. Det finns många projekt kvar att klättra. Mycket nöje

Anonym sa...

Ovanstående är skriver av mig / Henrik Sennelöv

Lars Tomas Johansson sa...

Well, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Märkligt agerande, egoism sänker.

Men men, nytt område är givetvis gôr skôj!