Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Visst var det Malins arm


[2013-07-26, Canon EOS 7D, Canon EF 17-40L, 1/80s, f5, ISO 100]

Ja visst Calle Mårtensson, visst var det Malin Holmbergs arm på bilden, bra gissat. Men visst är det ett lite märkligt sammanträffande att du svarade rätt samma kväll som du umgicks med Kim? Hon bedyrar dock att du "gissade på egen hand", vilket uppenbart är felaktigt eftersom du överhuvudtaget inte gissade på någon hand utan på Malins arm, men hellre fria än fälla - klibborna kommer på posten. Till er andra - bättre lycka nästa gång och för att öka era chanser att vinna, se till att bjuda Kim på bio.

Jag och Kim hade förmånen att få hooka upp med Malin, Sigrid och Emma under vårt lilla Norgeäventyr i somras. Och visst blir man imponerad av den där Malin. Vid en snabbkoll på poängsamlarsidan konstaterar jag snabbt att hon har klättrat 92 leder graderade 8a och över, varav 20 (17 st 8a och 3 st 8a+) onsight. Dessutom är hon ett skönt häng och så mycket skarpare än min bild av henne. Jag förstår att hon är glad över att ha flyttat till Norge, om inte annat så för vårt grannlands överflöd av leder i hennes kaliber, men jag saknar henne verkligen på den Göteborgska klätterscenen.

Dela:

4 kommentarer :

Anonym sa...

Om Loket kan vara en talande räka kan jag gissa rätt. Ser fram emot priset. Tjipp

// Calle

Kim sa...

Faktum är att han gissade rätt alldeles på egen hand. Faktum är även att jag allt som oftast talar sanning.

Malin sa...

Veldig kjekt å få klatre med Göteborgsfolk i ferien! Alla är mer än välkomna snart igen, høsttur?! Kul att folk gissade på starka klättrare som restorp och wulf till trots för en "tunnis" arm som peter menar och har ju alldeles rätt! Må gott folkens!

/Malin

Anonym sa...

Giggity.