Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Fingrar av stål.

Walker och jag testade idag projektet Stålvärk. Tyvärr gjorde vi det i slutet av vår session men vi blev svinigt taggade att komma tillbaka och få gjort det. Fina, långa och hårda drag mellan crimpar och sidotag.

Dela:

6 kommentarer :

Anonym sa...

Kul! Startar ni sittande långt till vänster eller lite mer till höger (mycket höga händer)? I vilka fall hårt och fint. Hoppas ni sender snart! /Jacob Trollet Sjöstrand

Anonym sa...

Detta med höger och vänster... Menar givetvis långt till höger (längre ned) eller lite mer åt vänster (högre upp) /Jacob Trollet Sjöstrand

Anonym sa...

Sittstartade rætt under dær Walker ær på bilden, upp i sidepull och sen vidare mellan crimpar. Går sækert att gøra några krystade move in från høger om man tycker det ær festligt :-)

Bummel

John Vleugels Antonson sa...

Efter att ha sökt lite i GBO torde projektet Stålvärk vara Plasma ss? (http://gbo.crimp.se/lackareback/gruvan/plasma/) Kan det stämma?

Bummel sa...

Det var det jag trodde också men jag är inte säker. Walker och jag är inte heller säkra på om vi startade rätt för att klättra Stålvärk. Vi kanske helt enkelt testade Plasma ss. Rörigt det där...

Anonym sa...

Så här är det. Först rensade jag upp det jag kallar Stålvärk, d.v.s sittstart nere till höger och sedan drar sig upp mot vänster. Tyckte först att detta var den mest givna linjen. Sedan gjorde jag ståstarten - med höga startgrepp till vä, nära läppen (som jag inte tyckte hade så mycket med Stålvärk att göra) och kallade denna Plasma. Nu (med nya blickar från Walker och Bummel)jobbas det på en sittstart rakt under ståstarten på Plasma, alltså en Plasma-sittstart, även fast de kanske trodde det var det jag kallade för Stålvärk. Glasklart?/ Jacob Sjöstrand