Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Granny panties, Norrkila


[2013-09-01, Canon EOS 7D, Canon EF 17-40L,1/125s, f4,5, ISO640, Canon 580EXII] 

"Kan Pyssel, kan jag" sa Kim, tog av sig byxorna och gjorde därefter ett bra försök på Granny panties, Norrkila.

Norrkila är ytterligare ett nyupptäckt Bohusställe som snart dyker upp på ett GBO nära dig. För tillfället rymmer huvudattraktionen, det lite smuliga men feta taket, en handfull problem och några projekt.

Dela:

9 kommentarer :

Peter Erhard sa...

Inga kommentarer? Vad är det för fel på folk? Bra bild full av kraft.

Anonym sa...

Inte bara bra bild.

Även bra ben.

Giggity!

Kim sa...

Tack. De fungerar bra. Jag brukar använda dem till att gå med.

Bland annat.

Anonym sa...

Påminner om det där climbing omslaget typ 99 nångång.

Heja Kim ( o John )

/martin j

Anonym sa...

Jo men faktiskt bra ben! Med den bålspänningen, höften så nära klippan det går, och snygg precision så måste man ha bra ben... Annars hade du inte orkat klättra så snyggt? Att solbrännan gör att det ser ut som om du gör tre gånger kroppsvikten i marklyft förleder en ju dessutom lätt att tro att det är bra ben. Jag är faktiskt inte övertygad om att den där kommentaren är skriven med kass intention. Och nej det är inte jag som skrivit. Men oavsett det, bra skrivet John och snyggt klättrat Kim. Sen måste jag ju erkänna min dumhet, jag har inte googlat gigggy-nånting och tänker inte göra det Häller ;)
/Per Larsson

Kim sa...

@ Per, FYI:

1.Usually said when someone or yourself says a sexual joke.
2.Usually said when someone or yourself is sexually aroused.

Vilket (tyvärr) dödar ditt resonemang. Tack, jag känner mig precis så stark som det ser ut tack vare vår ihärdiga träning.

Anonym sa...

Attans. Jag skall sluta tro gott om folk tills motsatsen är bevisad helt enkelt. Och helt uppenbart behöver jag en lektion i engelska sexistiska slanguttryck, eller inte....
/per

Emil & Tina sa...

Hej! Vågar ni anförtro oss med en beskrivning om hur vi hittar dit. Vi är en boulderfamilj från Uppsala på besök bland alla era fina boulders.

Kim sa...

Hej Emil och Tina,

Taket ligger i Norrkila. På 27crags finns en hyfsad kartplacering. Dock är inte alla problem inrapporterade såg jag nu.

Se här: http://27crags.com/crags/norrkila

Lycka till och välkomna till västkusten!