Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

På drift i Österled eller Kim kom hem nu!


[2012-09-30, Canon EOS 7D, Canon EF 17-40L, 1/160s, f5, ISO200]

Nu är det verkligen dags för Kim att komma hem. Resten familjen VAL (dvs. jag, Lina, Hedda och Tore) tycker att Kim har varit borta alldeles för länge. Dessutom saknar jag, och säkert Ebbe med, vår träningskompis. Vad skall det där med höga berg i Nepal vara bra för när det finns låga stenar och fingerbräda här hemma? Är nepalesisk influensa verkligen bättre än en hederlig Kungsladugårdensisk vinterkräksjuka?

För att lindra vår saknad publicerar vi en bild. Lite retrospektivt kan det konstateras att om hon hade gett den nepalesiska bacillusken den där blicken så hade den säkert aldrig vågat ge sig på henne.

Dela:

5 kommentarer :

Kim sa...

Åh Johnny :) tack.
Det var så många frågor i det där inlägget (2) så jag kör ett samlingssvar: nej (med tillåtelse att tolka hur som helst egentligen).

På onsdag kommer jag hem och Kimsemestern är officiellt över.

Kärlek,
K.

Ebbe J. sa...

Jag saknar Kim!

Kim sa...

:) och jag dig Ebbe.

Ola Lindberg sa...

Jag håller med! Och dessutom strejkar både Vinterareten och Voodoo nu!

Kim sa...

Äsch då Ola, det får vi råda bot på i nästa vecka. Dock med minimal hjälp från mig, mina muskler är puts väck :( men jag är rätt grym på att skrika upp folk ;)