Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Syskonklättring


[2013-11-17, Canon EOS 5DMIII, Canon EF 17-40L, 1/2000s, f5, ISO320]

Lexbyutflykten för någon vecka sedan gjordes tillsammans med bröderna Luoto. Jag kan inte undgå på att bli lite avundsjuk på de som har förmånen att få klättra tillsammans med sina syskon. Inte nog med att de kan ägna sig åt den bästa av umgängesformer med sina systrar och bröder, syskonklättring verkar dessutom vara en riktig framgångsfaktor. Som exempel på detta kan nämnas bröderna le Menestrel, bröderna Petit, bröderna Nicole, syskonen Kearney och sist, men inte minst, bröderna Linné Ryn.

Själv har jag världens bästa lillebror som faktiskt en gång i tiden klättrade. Carl hittade dock andra värden i världen och ställde klätterskorna på hyllan. Eftersom han med kärnfamilj är bosatta i Malmö hänger vi alltför sällan för vårt välbefinnande. Vi är båda lite för upptagna av jobb, barn och livet i övrigt för att hinna träffas så mycket som vi egentligen skulle vilja. Det hade därför varit en ren att få åka ut och klättra tillsammans och tjôta med honom mellan pressen. Lite som att förena nöje med nöje. Nedsidan hade dock varit att ingen annan hade stått ut med att klättra med oss eftersom de inte pallat med vårt tugg, men det man vinner på gungorna förlorar man som bekant på karusellerna. Och tänk så hårt vi hade sänt...

Ovan Mathias försökandes på Händerna upp i luften, Lexby spottad av storebror Daniel.

Dela:

3 kommentarer :

Petter sa...

Det här var ett mycket fint inlägg, men jag kan inte undgå att notera att bröderna Luoto saknas under framgångsrika syskonpar. Vafalls?!

Petter

John Vleugels Antonson sa...

@Petter: Bilden talar för sig själv även i det avseendet.

Anonym sa...

Underbart
/ Henrik Sennelöv