Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Vad är väl en bal på slottet?


Det vore en grov överdrift att påstå att vår jakt på tjusiga klätterbilder är en discodans på rosor strösslad med glitter och glamour. Nej, oftast handlar det om att krypa omkring i grottor, hänga i en sele tills benen domnar bort, böka sig upp i träd, kräla omkring i mossa, reta gallfeber på klättrare med tjat om färgglada tröjor och ett ständigt bortstädande av diverse plastpåsar/skor/jackor/termosar.

Visst verkar det besvärligt, men faktum är att vi har väldigt skoj. Vi är även glada att ni, kära besökare, ids titta på våra bilder av blandad kvalitet och, naturligtvis, mycket tacksamma att våra motiv tillåter oss att publicera dem här.

Dela:

5 kommentarer :

Anonym sa...

Allt jag skrev om den numer berömda tröjan var att jag tyckte den förtog stämningen lite i en annars bra film. Det är väl snarare tvärt om, så att min kommentar har retat gallfeber på er, då ni tagit upp eller anspelat på min kommentar från GBO i tre av era senaste inlägg? Helt tydligt är det ni som är uppretade inte jag. Känliga konstnärer?

Anonym sa...

Ovan kommentar/ Jacob Sjöstrand

Anonym sa...

"Känsliga", ska det vara. /Jacob

Kim sa...

Hej Jacob,

Vi lägger in våra bilder löpande under tid. I dagsläget kanske det ligger 10 bilder i "pipen". Därför; inlägget "Mathias och konsten att bli fångad på bild" var skrivet innan diskussionen om den berömda filmen uppstod på GBO. Dagens inlägg av mig är skrivet häromdagen, men trots detta hade jag ingen tanke på dig eller nämnda diskussion när jag skrev den. Återstår gårdagens inlägg vilket (helt korrekt uppfattat) anspelar på din kommentar om färgen på Mathias tröja som vi gjorde oss lite lustiga över.

Det är ett faktum att vi föredrar färgglada kläder när vi fotograferar klättring och om du tittar i gamla inlägg så vet jag att du kommer hitta denna referens otaliga gånger.

Det ska lite mer till för att vi ska bli uppretade, det finns o så mycket i denna värld som är värre än en kommentar på en bouldersida om västkustska block.

Du gjorde dig lustig över Mathias tröja och vi gjorde oss lustiga över din kommentar om den. As simple as that.

Micke sa...

Kul sida ni har och bra bilder!

Vad kör ni med för gluggar och annan utrustning?