Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Climbingpics presenterar: tungviktarvärvning


Vi är mycket stolta att presentera vår nya värvning till Climbingpics: Walker Kearney.

Med ursprung i Pie Town, New Mexiko, slog han för ett antal år sedan rot i Göteborg och har hädanefter, gång på gång, visat oss "what climbing really is about". Faktum är att utan denne man hade en stor del av våra klassiska linjer fortfarande varit okända och oklättrade. Med orienteringskarta, stege och en imponerande arsenal av borstverktyg som ständigt sällskap har han genom årens lopp bidragit enormt till bouldercommunityt genom utveckling av nya problem och, faktiskt, hela nya områden, alltid med en beundransvärd vilja att dela med sig av sina fynd till alla som vill följa med.

Men, inget nytillskott utan motprestation. Walker kommer inte bara bidra med bildmaterial till Climbingpics.se utan också hjälpa oss att fylla på i filmbanken och, därmed, inte bara inspirera er, kära läsare, att komma ut och klättra utan också oss övriga Climbingpicsmedlemmar att kanske trycka ned REC-knappen då och då.

Som ni säkert redan vet har Walker en egen, mycket omtyckt, sida (kearneyjourney.blogspot.com). Till alla fans av den; misströsta inte, han kommer även fortsättningsvis vara aktiv där. 

Välkommen Walker!

Dela:

4 kommentarer :

walkerkearney sa...

I'm honored to be a member of the team.

Kim sa...

Det är vi som skall känna oss hedrade honey.

Peter Erhard sa...

HURRA!

Robert sa...

Yippiiiii!