Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Post send blackout


John på Full Pull, Hönö.

Det är alltid lite nedrigt när ett problem som sedan en lång tid varit avtickat skall bestigas återigen. Någonting som då flöt som ett rinnande vatten går plötsligt inte att sy ihop och frustrationen är ett faktum. Styrkan är det inget fel på, koordinationsförmågan fungerar fint, minnet, däremot, lämnar en hel del att önska. Hur fan var det jag gjorde? 

Ja, John, hur gjorde du egentligen? Mathias verkar vara idel öra.

Dela:

8 kommentarer :

Anonym sa...

Upp med båda händerna på lister innan den höga vänsterfoten har jag för mig.
/FJ

Kim sa...

Var det så John gjorde eller var det så DU gjorde? Det råder nämligen en väsentlig skillnad i medellängd mellan er två herrar.

Anonym sa...

FJ har rätt, jag gjorde på samma sätt. Upp med händerna! säger jag som är av en mer modest längd.
/Padde

Anonym sa...

Betan med hand fotmatch i vänstergreppet är en patenterad fulbeta signerad Calle Sellman. Omöjlig för personer med normalt konstruerade höfter. Som sagt, upp med båda händerna!
/Henrik

Anonym sa...

Kan två personer ha olika medellängd?

John Vleugels Antonson sa...

@FJ & Padde: Det var så jag trodde det skulle göras, frågan är bara vilka grepp man tar med höger- respektive vänsterhand innan man sätter upp foten?

Kim sa...

@Anonym: Förlåt, det blev kanske lite internt. Dock bör ju varje familj ha en alldeles egen medellängd och vad jag vet tillhör inte Fredrik ("FJ") och John samma familj.

Om inte annat, läs här för något djupare förståelse: http://www.climbingpics.se/2014/01/kantsport-och-den-bedragliga.html

Vad är din medellängd?

Anonym sa...

Jag tog de två bästa.