Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Upp som en sol och ned som en... clown?

Egentligen har jag nog mest tur när jag får till en riktigt bra bild. Jag smattrar på ungefär när jag tror att det kommer bli bra och så blir det som det blir. Att fotografera på det viset, genom att hålla ner avtryckaren lite för tidigt och lite för länge kan dock ge upphov till andra typer av bilder. Bilder som egentligen inte var planerade men som ändå inte går att slänga. 

Jag råkar ha en förkärlek till knasiga fallbilder. Kanske är det för att jag vet hur mycket fokus, ambition och allvar som föregick det aktuella ögonblicket, vad vet jag. Underhållande och, inte minst, avdramatiserande är de i alla fall. Nedan ser ni två av de fallbilder som jag inte har haft hjärta att slänga.


Oskar faller av Sally 1980, Tullboden.Prairie på väg ned från en riktigt kul dyno i Kelly Canyon, Flagstaff.

Dela:

0 kommentarer :