Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Så är återigen en sommar över - välkomna tillbaka


Min semester är över och jag är sedan en vecka tillbaka i sadeln på jobbet. Summeringen av min klättersommar är enkel, utöver ett antal vändor i min sommarhemmacrag, Fjällbackagrottan, har jag i stort sett inte klättrat.

Men en kan hänga på ett betydligt sämre sommarboulderingställe än nyssnämnda. Grottan är brant på goda och kristalliga grepp med bra friktion, vilket fungerar även den varmaste sommardag. Urtoppningarna kan dock bli lite spännande när de ska utföras på solstekt sten men det kan en leva med.

Grottan har även attraherat en liten men säker ström av besökare. Bl.a. gjorde Johan den långa resan från Borås, inte bara en utan två gånger, belöningen var klippans pärla Hummern (på bilden ), återigen bra jobbat Johan. Efter att ha åkt av efter slutkruxet under din första session förtjänade du verkligen den arbetssegern.

Från och med idag återgår vi till vår (arbets)dagliga publicering på bloggen och hoppas att ni fortsätter att ta del av den. Välkomna tillbaka - nu kör vi!

Dela:

2 kommentarer :

Anonym sa...

Tack,hoppas på repris av bra klättring och god pizza nästa sommar./Johan .

John Vleugels Antonson sa...

Kompis, du är alltid välkommen. Dessutom har du en dunjacka liggandes hemma hos oss. Träning och efterföljande hämtning av jacka och middag någon dag framgent?