Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Efterlysning! Fint pris utlovas som hittelön.


Seeligers fötter står säkert på starten till Fluffy i Sandsjö.

Min sorg är mig övermäktig! Jag visste när jag lade min mössa på biltaket strax innan jag skulle lämna parkeringen i Sandsjö att det var en dålig idé. Jag tänkte till och med "den där kommer jag glömma där". Ändå lade jag inte ner den i min väska.

Därför: den fantastiska människa som råkar befinna sig på eller i anslutning till parkeringen i Sandsjö, hittar min fina fina gröna Houdinimössa någonstans på marken, plockar upp den och återlämnar den på något vis vinner en dejt* med undertecknad samt en Kimkram (få förunnat). 

Tack för visat intresse.
Kim.

*En dejt enligt mig innebär att jag bjuder på en (1) öl och sedan förbehåller mig rätten att få gå hem när jag vill.

Dela:

2 kommentarer :

Grannen sa...

Han som brukar ha gul tröja bor ju toknära, han får åka dit bara.

Kim sa...

Japp, jag vet. Har slängt ut en krok till honom.