Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Rosendal revisited - a Dream(line) come true


Enligt mina anteckningar i Rosendalsföraren var jag senast där i augusti 2001, dvs. för nästan 14 år sedan. Örebro ligger inte särdeles långt bort från Göteborg och verkligen inte heller från Norrköping där jag bodde mellan hösten 2003 och våren 2006. Men av någon anledning blev det aldrig av något besök. Ett problem har dock snurrat i min skalle sedan jag var där sist - Dreamline. Problemet sattes upp av Mattias Flodin i faggorna 2000/2001 och tacklar en brant och ganska hög vägg av Lägerbålsblocket.

När jag och Henrik Seeliger nu skulle på en miniutflykt under Kristi Himmelsfärd var det dags att återbesöka Rosendal. Högst på vår att-göra-lista stod naturligtvis Dreamline.

Väl på plats kunde jag konstatera att problemet var lika högt som jag mindes det och att landningen inte hade förbättrats med åldern. Av logistiska skäl (läs Noel, Henriks tvåårige son, som gjorde oss sällskap på resan) bestämde vi oss att vi skulle värma upp på Dreamline. När problemet gick ned på mitt fjärde försök och för Henrik strax därefter kändes det lite som ett anti-klimax men samtidigt fantastiskt fint att en nemesis sedan fjorton år tillbaka gick ned.

(Missa inte Jonas Linds lysande film från back in the days.)

Dela:

2 kommentarer :

Anonym sa...

Snyggt jobbat! Riktigt fin linje med ärliga flytt. ***

Hur gick det på Maestro?

Petter

Anonym sa...

Tack Petter, Maestrorapport kommer snart på en blogg nära dig./John