Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Megakaratedynomotivation.


Robert på Megalight, Rocher Saint-Germain.

Inför årets Font-resa gjorde jag mig en riktig hybrislista med problem. Dels för att jag skulle försöka hitta motivation med all träning jag gör. Något som jag egentligen bara har gjort tre dagar i veckan det senaste året utan att ha något speciellt träna för. För att jag alltid har tränat tre dagar i veckan... Inga problem motiverar mig i Göteborgstrakten för tillfället. Fontan blev min morot i allt tragglande på Moonväggen.

Det andra skälet till denna hybris var att få se nya områden som jag troligtvis inte hade åkt till annars då jag är en lat bouldrare som gillar att ha det bekvämt och tillrättalagt. Men med ett hårt projekt som låg lite avsides från min vanliga Fontanrutt, hittade jag också andra fina problem som gick att komma upp för. Megalight var ett och Rocher Saint-Germain kommer jag garanterat att besöka igen.

Ny motivation. Dags att få spö på Moonväggen!

Dela:

0 kommentarer :