Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Nedgraderaren


Kim använder sig av "the downgrader" i kneescumet (googlas på egen risk) på ett av kruxflytten på Leah, Tumlehed, Göteborg.

Personligen är jag mycket förtjust i the Downgrader, dels för att den får även marginella knälås att sitta betydligt bättre, dels för att den skyddar den tydligen mycket känsliga huden på ovansidan av mina lår. The Downgrader tillverkas i två storleker och jag har båda två. Jag har dock upptäckt att jag i stort sett enbart använder den större av dem.

Förtydligande: Varken jag eller någon av min kollegor erhåller produkter eller pengar från tillverkaren av denna produkt.

-------------------

Kim utilizing the downgrader in the kneesum on Leah, Tumlehed, Göteborg.

Disclaimer: None of us receives products or money from the producer of this piece of equipment.


Dela:

0 kommentarer :