Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

En slags kontaktannons


Om du vill ha mig så kan du få mig så lätt <3

En av nackdelarna med att inte ha en partner som en kan släpa med sig hit och dit är att det kan vara lite råddigt att få ihop klätterresor på ett snabbt och smidigt sätt. Missförstå mig rätt, jag har inga som helst problem att ge mig iväg på egen hand, men vissa destinationer kräver helt enkelt en större ekonomisk insats som är en vanlig medelklassare övermäktig. Dessutom kan det ju vara gött att ha någon att tjôta och jobba på beta tillsammans med.

Sedan första och enda gången jag var i Ticino (Schweiz), år 2010, har jag längtat tillbaka till skogarna kring Chironico och Cresciano. Dels på grund av de vackra omgivningarna, men framförallt eftersom jag vid den tiden knappt kunde etablera på de allra flesta problemen. Jag sa till mig själv: "När jag blivit stark ska jag komma tillbaka hit och göra sändarräd" (typ).

Nu har jag blivit ganska stark, eller åtminstone starkare än jag var då, och kan liksom inte släppa tanken på att åka tillbaka. Därför: finns det några bouldrare där ute i landet som vill slå sig ihop med mig och donera en del av sitt surt förvärvade kapital till det vansinnigt dyra landet Schweiz någon gång nu i höst?

Lite om mig:
En halvlycklig hyfsat underhållande dam född 1981. Företagsam, enkel att ha att göra med, lagar gärna mat/diskar, har inga problem att bära grejer (lite av en packåsna), äter det mesta etc. Gnäller endast klädsamt mycket över bagateller som trasig hud. Gillar att dricka svart kaffe, mörk rom och öl med vansinnigt hög beska. Bjuder motstånd i diskussioner men har ett stort hjärta med kärlek till övers för en hel hop. En jävel på att heja upp folk på svåra problem och tackar inte nej till ett parti vändtia/limbo/fia med knuff. Är liten nog (165 cm lång) att få plats i en skrubb om det är det enda som finns att tillgå.

Verkar detta intressant? Med tanke på mitt lite knepiga efternamn är jag rätt enkel att hitta på både Facebook och Instagram, give me a shout så kör vi!


Dela:

0 kommentarer :