Vårt innehåll är ditt

Creative Commons License

Nu börjar den roliga resan!

1 år och 3 veckor har nu gått sen jag opererade min axel. Det har varit en sinnessjukt lång resa och jag är glad och peppad att äntligen få planera en klättertur igen. Som alla andra klättrande föräldrar bestämde Petra och jag att dra till Fontan. Vad kan väl vara bättre än en stor lekplats för hela familjen? Vi har en månad att disponerad bland sandstensblock, skogar. konditorier och mysiga byar. Formen är ok och jag tror nog att jag i alla fall ska kunna riva av något projekt på den gamla listan. Om inte, blir det mysklättring. Kanske kommer jag hem som en slabbmästare (troligtvis inte). Oavsett så ska det bli intressant att få testa vad axeln går för men framför allt ska det bli så j*vla gött att få ta på riktig sten igen! Orvar på er!

Dela:

0 kommentarer :